HomeZero

De visie van HomeZero Tech

De energietransitie in de bestaande bouw moet sneller, slimmer en vooral samen.

In Nederland zijn we goed op weg maar begint een nieuwe fase waarin we moeten versnellen;

Want de ambitie van het klimaatakkoord is groot met 1,5m HomeZero’s in 2030. En die moeten geïnstalleerd worden door 4.000 installatie bedrijven, waarvan er tweederde klein tot middelgroot zijn, en waar tot 2030 meer dan 100.000 extra mensen nodig zijn.

Daarnaast is de consument veeleisender geworden, en verwacht meer transparantie, toegankelijkere proposities en keuzevrijheid om te verduurzamen. Alleen dan kan de duurzame interesse die ruim aanwezig is, omgezet worden in daadwerkelijke actie.

Deze volgende fase heeft andere oplossingen nodig. Bewoners en huiseigenaren moeten in beweging komen en de schaarse installatie capaciteit moet optimaal ingezet worden.

Met 15 jaar ervaring in de installatie,- en verduurzamingswereld heeft Mike Out CEO HomeZero van dichtbij gezien wat de kracht kan zijn van digitalisering. Tegelijkertijd weet hij dat het mensenwerk blijft. Daarom is zijn geloof dat als we echt willen versnellen het anders slimmer en samen moet.

En dat is wat onze ambitie is: als slimme community samen op weg naar 100% HomeZero’s in Europa.

HomeZero levert whitelabel software,- en services aan commerciële bedrijven en installatiebedrijven. Met een slim digitaal platform en unieke diensten zijn wij dé partner voor jouw duurzame ambities.

Van een fantastische klantervaring aan de voorkant tot optimale workflow in de back-office en bij jouw monteurs of externe installatie teams. Met apps die als een magneet werken voor meer bezoekers en als een filter om wakker te worden met uitsluitend echte klanten. Wij hebben de digitale blauwdrukken van de transitie om gestandaardiseerd te werken op schaal en snelheid. Met eigen monteurs of met een nieuw installateurnetwerk. Laat ons je helpen met toegang tot honderden gecertificeerde installateurs.

De community werkt in ons systeem Pico. En daar gaan we nog meer versnellen. Pico is dé plek waar commerciële bedrijven en installatiebedrijven elkaar vinden en samenwerken. En dus het open platform waar de schaarse capaciteit optimaal ingezet wordt. En dat niet alleen in Nederland maar in heel Europa.

Wil jij een partnership onderzoeken voor jouw organisatie? Neem dan contact op voor een gesprek, demo of workshop.

HomeZero: als slimme community samen op weg naar 100% HomeZero’s in Europa.

Plan een workshop

Online, on-site of op ons unieke kantoor in Haarlem. 100% overtuigd in 30 min.

Contact

Download flyer

Een beknopt visueel overzicht van onze unieke proposities en open platform.

Flyer
Download
Flyer