HomeZero

HomeZero Tech voor installateurs

HomeZero Tech voor installateurs

De energietransitie in de bestaande bouw moet sneller, slimmer en vooral ook samen.  

Met een continu veranderende wereld, kritische consumenten, een onzekere energiemarkt en schaarse vakmensen heb jij als installatiebedrijf al genoeg uitdagingen op je bord.

Want de ambitie van het klimaatakkoord is groot met 1,5m HomeZero’s in 2030. En die moeten geïnstalleerd worden door 4.000 installatie bedrijven, waarvan er tweederde klein tot middelgroot zijn en waar tot 2030 meer dan 100.000 extra mensen nodig zijn.

Ieder bedrijf met zijn zijn eigen klanten, werkwijze, trots en sommige opgebouwd van generatie op generatie. Organisaties met passie voor techniek, mensen en vakwerk.

Dus hoe kunnen wij helpen?

HomeZero levert software,- en services aan installatiebedrijven en commerciële organisaties. Run jouw bedrijf efficiënt en digitaal met onze slimme oplossingen. Bespaar tijd, verhoog de klant en monteur ervaring en wordt zo klaar voor de toekomst.

Met slimme apps rondom planning, schouwing, klanten, service en monitoring. Uiteraard goed geïntegreerd en bomvol slimme inzichten en rapportages.

Ons systeem heet Pico wat staat voor Platform Installatie Capaciteit Optimalisatie. En daar gaan we nog meer versnellen.

Pico is dé plek waar commerciële bedrijven en installatiebedrijven elkaar vinden en samenwerken. En dus het open platform waar jouw schaarse capaciteit optimaal ingezet wordt.

Pak opdrachten op in de marktplaats of score werkpakketten en zorg zo voor de optimale utilisatie van jouw mensen en middelen. In Pico werken we als een community samen aan het versnellen van de transitie.

Wil jij digitale kracht in jouw handen en zo jouw installatiebedrijf klaarmaken voor de toekomst?

Neem dan contact op voor een gesprek, demo of workshop. HomeZero - Als slimme community samen op weg naar 100% HomeZero’s in Europa

Plan een workshop

Online, on-site of op ons unieke kantoor in Haarlem. 100% overtuigd in 30 min.

Contact

Download flyer

Een beknopt visueel overzicht van onze unieke proposities en open platform.

Flyer
Download
Flyer