HomeZero

De woningen van jouw klanten verduurzamen?

De woningen van jouw klanten verduurzamen?

Duurzaamheid onafhankelijk en gemakkelijk gemaakt: Ontdek de Whitelabel Propositie van HomeZero.tech

Steeds meer bedrijven met grote hoeveelheden klanten denken na over een propositie om hun klanten te helpen met hun woning te verduurzamen. Helaas was er tot dusver nog geen onafhankelijke oplossing op de markt. Partijen werkten samen met een kleine club installateurs waarbij het niet transparant is welke partijen actief zijn. De showcase van HomeZero.tech een whitelabel oplossingen voor bedrijven te vinden op HomeZero.nl brengt hier verandering in.

HomeZero.nl: Voor Vol Vertrouwen Verduurzamen

Ons doel is mensen helpen om op een zelfverzekerde manier stappen te zetten richting duurzaamheid in hun huizen. Of het nu gaat om het verbeteren van isolatie, verwarmingssystemen of energie-efficiëntie, HomeZero.nl biedt een plek waar mensen zelf bedrijven kunnen kiezen of een zoekopdracht kunnen plaatsen. Wij werken alleen met  gecertificeerde bedrijven die gespecialiseerd zijn in duurzaamheidsmaatregelen voor woningen.

De Whitelabel Propositie van HomeZero.tech

Nu gaat HomeZero.nl nog een stap verder door zijn propositie beschikbaar te stellen aan andere bedrijven via HomeZero.tech. De whitelabel propositie stelt diverse B2B-partners, zoals vergelijkingswebsites, hypotheekaanbieders en grote Nederlandse verenigingen, in staat om hun klanten een waardevolle service aan te bieden. Met deze whitelabel oplossing kunnen bedrijven hun klanten helpen bij het vinden van de juiste duurzaamheidsoplossingen voor hun woningen.

Hoe Werkt Het?

De kracht van de propositie zit in zijn eenvoudige stappen:

  1. Huisscan of Maatregel Selectie: Gebruikers kunnen een huisscan uitvoeren om te ontdekken welke duurzaamheidsmaatregelen het meest geschikt zijn voor hun situatie. Of ze kunnen direct een specifieke maatregel kiezen die ze willen laten uitvoeren.
  2. Vind Zelf een Bedrijf of Laat Je Matchen: Gebruikers hebben de vrijheid om zelf op zoek te gaan naar bedrijven die de gewenste duurzaamheidsmaatregelen kunnen uitvoeren. Of ze kunnen ervoor kiezen om gematcht te worden met gecertificeerde bedrijven.
  3. Vraag Offertes Op en Neem Actie: Zodra de juiste bedrijven zijn gevonden, kunnen gebruikers offertes opvragen en vergelijken. Dit stelt hen in staat om weloverwogen beslissingen te nemen en de volgende stappen te zetten richting duurzaamheid.

De Kracht van Vergelijking

De database van HomeZero.tech biedt enorm veel mogelijkheden. Gebruikers kunnen hun voorkeuren filteren en matches vinden die perfect aansluiten bij hun behoeften.

Conclusie

HomeZero.nl's propositie, "Vol vertrouwen verduurzamen", evolueert en bereikt nu nieuwe hoogten door de whitelabel propositie van HomeZero.tech. Bedrijven hebben de kans om hun klanten te ondersteunen bij het maken van duurzame keuzes, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een groenere toekomst voor ons allemaal. Met eenvoudige stappen, een uitgebreide database en de kracht van vergelijking, is de weg naar duurzaamheid nog nooit zo helder en bereikbaar geweest.

Plan een workshop

Online, on-site of op ons unieke kantoor in Haarlem. 100% overtuigd in 30 min.

Contact

Download flyer

Een beknopt visueel overzicht van onze unieke proposities en open platform.

Flyer
Download
Flyer